Ana Sayfa » İğne Oyaları » Oya Örnekleri / 2018 BONCUKLU İĞNE OYASI MODELİ YAPIMI
0 Yorum 23,513 Görüntülenme 16 Ekim 2017

2018 Boncuklu İğne Oyası Modeli Yapımı

2018 BONCUKLU İĞNE OYASI MODELİ YAPIMI

Sevgili hanımlar bugün sizlerle oyaların sultanı olan iğne oyası ile birlikteyiz, şimdi sizlerle 2018 Boncuklu İğne Oyası Modelini paylaşıyoruz, çıtı pıtı harika olmuş, çok zarif duruyor, ben çok beğendim görünce hemen sizlerle paylaşmak istedim.

2018 İğne Oyaları

2018 Boncuklu İğne Oyası Modeli benim gibi küçük ve zarif oya sevenler için harika bir alternatif, boncuklar çok yakışmış, kim bilir yazma kenarında ne kadar güzel duracaktır, dilerseniz boyunlarımızı süsleyen fular kenarına da çok yakışacaktır, dilerseniz beyaz ip kullanıp renkli boncuklarla da işleyebilirsiniz, bu sizin zevkinize kalmış, öyle de farklı ve güzel olacaktır, bu güzel oyamızı işleyecek olanlara şimdiden kolay gelsin, iyi günlerde kullanmanız dileğiyle.

Kullanışlı ve güzel görünen Rüzgar Gülü Lif Modeli sizlerle paylaşmıştım.

Kış günlerinin yaklaştığı bu günlerde Kolay Kadife Bot Yapımına bakmanızı tavsiye ederim.

Marifetli Ellere Boncuklu İğne Oyası Modeli Anlatımlı Yapımı Videosu için teşekkür ederiz.

2018 Boncuklu İğne Oyası Modeli Yapımı Video

(0) Yorum Yapılmış
İlk Yorum Yapan Siz Olun.
Yorum Yap
Son Eklenenler
Site İçeriği
Çok Bakılanlar
Sosyal Ağlarda Biz
Hakkımızda
En güzel ve merak ettiğiniz örgü modellerini ve el işlerini sizler için seçiyoruz. Sitemiz de iğne oyası örnekleri, lif modelleri, danteller, bebek örgüleri, havlu kenarı örnekleri, patik modelleri, şal modelleri, yelek örnekleri, atkı modelleri ve örgü ve el işi hakkında aklınıza gelen, ihtiyacınız olan her şeyi bulabilirsiniz. Yayınladığımız örgü ve el işlerini paylaşarak ve yorum yaparak bize destek olabilirsiniz.
Copyright 2017 | Hunerliparmaklar.com