Ana Sayfa » İğne Oyaları » Oya Örnekleri / 2018 KELOĞLAN İĞNE OYASI MODELİ YAPIMI
0 Yorum 14,995 Görüntülenme 03 Mart 2018

2018 Keloğlan İğne Oyası Modeli Yapımı

2018 KELOĞLAN İĞNE OYASI MODELİ YAPIMI

Sevgili hanımlar, yeni sezon, çok güzel zarif bir iğne oyası modeli olan, 2018 Keloğlan İğne Oyası Modeli Yapımını sizlerle paylaşıyorum, çok güzel olmuş, ben çok beğendim, umuyorum ki sizler de beğenirsin.

Keloğlanlı İğne Oyası

2018 Keloğlan İğne Oyası Modeli Yapımında, önceden yazma kenarımıza zürafamızı yapıyoruz, daha sonra modelimizin yapraklarını pırpırlarını ve pırpırlar üzerine keloğlan modelini işliyoruz. Marifetli Eller iki motif arasında 14 zürafa bırakmış, sizler dilerseniz daha fazla veya daha az bırakarak yapabilirsiniz, bu sizin güzel gönlünüze kalmış. İğne oyası modelimizi, yazma kenarlarına, havlu kenarlarına yapabilirsiniz, çok hoş olacaktır, kızlarımızın çeyizine de yaparak kaldırabilirsin. Daha değişik ve farklı iğne oyası modellerini sizlerle paylaşmaya devam edeceğim, yapmak isteyenlere şimdiden kolay gelsin, iyi ve güzel günlerde kullanmanız dileğiyle.

2018 İğne Oyası Modeli

Marifetli Ellere 2018 Keloğlan İğne Oyası Modeli Yapımı Anlatımlı Videosu için teşekkür ederiz.

2018 Keloğlan İğne Oyası Modeli Yapımı Video

(0) Yorum Yapılmış
İlk Yorum Yapan Siz Olun.
Yorum Yap
Son Eklenenler
Site İçeriği
Çok Bakılanlar
Sosyal Ağlarda Biz
Hakkımızda
En güzel ve merak ettiğiniz örgü modellerini ve el işlerini sizler için seçiyoruz. Sitemiz de iğne oyası örnekleri, lif modelleri, danteller, bebek örgüleri, havlu kenarı örnekleri, patik modelleri, şal modelleri, yelek örnekleri, atkı modelleri ve örgü ve el işi hakkında aklınıza gelen, ihtiyacınız olan her şeyi bulabilirsiniz. Yayınladığımız örgü ve el işlerini paylaşarak ve yorum yaparak bize destek olabilirsiniz.
Copyright 2017 | Hunerliparmaklar.com