Ana Sayfa » Patik Modelleri / 2018 PATİK MODELLERİ
2 Yorum 108,986 Görüntülenme 15 Ekim 2017

2018 Patik Modelleri

2018 PATİK MODELLERİ

Sevgili hanımlar sizler için en son model 129 tane 2018 Patik Modellerini paylaşıyoruz, kış ayları yaklaşırken en çok kullandığımız patikler şimdi rengarenk cıvıl cıvıl renklerde, seçtiğim modeller arasında kolay modellerde var tabi biraz zor modellerde var, ister kendiniz yapabilir isterseniz de iyi bilen kişilere yaptırabilirsiniz, ama görünce bayılacaksınız.

2018 Bot Patik Modeli

Evinizde bile şıklığınıza şıklık katacaksınız, gelen misafirler gözlerini ayaklarınızdan alamayacak, en şık en yeni modellerle karşınızdayız, terlik tarzı patikler, bot tarzı patikler, hatta çizme tarzı patiklerimiz de var, her zevke hitap ediyor, şirin hayvanlı sevenler, güllü dallı her türden var, yapacak olanlara şimdiden kolay gelsin, iyi ve sağlıklı sıcak kış günlerinde kullanmanız dileğiyle.

2018 Papağan Patik

Ayrıca güzel ve yapımı kolay patik modeli arıyorsanız Kiraz Patik Modeline bakabilirsiniz.

Sizlerle 2018 Örgü Ev Terliği Modeli Yapımını paylaşmıştım.
Resimleri Büyütmek İçin Üzerine Tıklayın!

Kolay Patik Yapımı Video

2018 Patik Modelleri
(2) Yorum Yapılmış
Yahya kaya • 02 Şubat 2019, 07:21
Sipariş vermek istiyorum no varmı
aycan • 01 Mart 2019, 12:58
Eline koluna saglik sahane olmuslar
Yorum Yap
Son Eklenenler
Site İçeriği
Çok Bakılanlar
Sosyal Ağlarda Biz
Hakkımızda
En güzel ve merak ettiğiniz örgü modellerini ve el işlerini sizler için seçiyoruz. Sitemiz de iğne oyası örnekleri, lif modelleri, danteller, bebek örgüleri, havlu kenarı örnekleri, patik modelleri, şal modelleri, yelek örnekleri, atkı modelleri ve örgü ve el işi hakkında aklınıza gelen, ihtiyacınız olan her şeyi bulabilirsiniz. Yayınladığımız örgü ve el işlerini paylaşarak ve yorum yaparak bize destek olabilirsiniz.
Copyright 2017 | Hunerliparmaklar.com