Ana Sayfa » Örgü Modelleri / 2018 SON MODA FISTIKLI YELEK ÖRNEĞİ YAPIMI
0 Yorum 9,016 Görüntülenme 18 Ekim 2017

2018 Son Moda Fıstıklı Yelek Örneği Yapımı

2018 SON MODA FISTIKLI YELEK ÖRNEĞİ YAPIMI

Sevgili hanımlar bugünlerde çok beğenilen ve çok gözde olan 2018 Son Moda Fıstıklı Yelek Örneğini sizlerle paylaşıyoruz, çok zarif ve çok güzel duruyor, bahar aylarında yanınızdan ayıramayacağınız harika bir yelek modeli.

2018 Bayan Yelek Modeli

2018 Son Moda Fıstıklı Yelek Modeli, o kadar zor değil, tığ işi bilenlerin Emel Hanımla birlikte çok kolay bir şekilde yapacağını düşünüyorum, kızlarımızın çeyizi içinde işleyebilirsiniz, çok hoş duruyor, ince ip kullanmanızı tavsiye ederim daha zarif duruyor, kalın iple nasıl durur tahmin edemiyorum, alt kısım 5-6 sıra fıstıktan oluşuyormuş, yeleğimizin daha tok durmasını sağlayacaktır, bu romantik yelek modelimizi pastel renklerle yapmanızı tavsiye ederim, yapacak olanlara şimdiden kolay gelsin, iyi ve sağlıklı günlerde kullanmanız dileğiyle.

Yapımı kolay olan 2018 İğne Oyası Modeline bir bakın derim.

Desenini çok beğeneceğiniz İskoç Örgü Modeli olarak da bilinen, Ekose Örgü Modelini sizlerle paylaşmıştık.

Emelce Örgülere 2018 Son Moda Fıstıklı Yelek Örneği Anlatımlı Yapımı Videosu için teşekkür ederiz.

2018 Son Moda Fıstıklı Yelek Örneği Yapımı Video

(0) Yorum Yapılmış
İlk Yorum Yapan Siz Olun.
Yorum Yap
Son Eklenenler
Site İçeriği
Çok Bakılanlar
Sosyal Ağlarda Biz
Hakkımızda
En güzel ve merak ettiğiniz örgü modellerini ve el işlerini sizler için seçiyoruz. Sitemiz de iğne oyası örnekleri, lif modelleri, danteller, bebek örgüleri, havlu kenarı örnekleri, patik modelleri, şal modelleri, yelek örnekleri, atkı modelleri ve örgü ve el işi hakkında aklınıza gelen, ihtiyacınız olan her şeyi bulabilirsiniz. Yayınladığımız örgü ve el işlerini paylaşarak ve yorum yaparak bize destek olabilirsiniz.
Copyright 2017 | Hunerliparmaklar.com