Ana Sayfa » İğne Oyaları » Oya Örnekleri / 2019 HAVLU KENARI İĞNE OYASI YAPIMI
0 Yorum 16,104 Görüntülenme 17 Şubat 2019

2019 Havlu Kenarı İğne Oyası Yapımı

2019 HAVLU KENARI İĞNE OYASI YAPIMI

Huzurun ve bereketin bol olduğu güzel günleriniz olsun hanımlar. Rabbim her şeyin en güzelini sizler için nasip eylesin. Çok güzel iğne oyası modelleri yapılıyor, 2019 iğne oyası modelleri arasında yerini alacak, 2019 Havlu Kenarı İğne Oyası Yapımını sizlerle paylaşıyorum, gerçekten çok zarif ve güzel olmuş, çeyizlere güzellik katacak bir model.

Havlu Kenarı Modeli

İğne oyası modelimiz Marifetli Eller 2019 İğne Oyası Modelleri içerisinde yerini almış, 2019 Havlu Kenarı İğne Oyası Yapımında üç renk ip kullanılmış, modelimizin ara kısımlarına dağ modeli yapılmış, çok güzel olmuş, sizler de aynı şekilde yapabilirsiniz. Bu modeli büyük oya modeli seviyorsanız yazma kenarlarına yaparak da kullanabilirsiniz, her şekilde çok güzel olacaktır, yapmak isteyenlere şimdiden kolay gelsin, huzurlu ve güzel günlerde kullanmanız dileğiyle.

2019 İğne Oyası Modeli

Sizlerle önceden paylaştığım 2019 İğne Oyası Modelleri içerisinde yer alan, Üç Yapraklı Çiçek İğne Oyası Yapımına da bir bakın derim.

Marifetli Eller Youtube Kanalına bizlerle paylaşmış olduğu 2019 Havlu Kenarı İğne Oyası Nasıl Yapılır? anlatımlı videosu için teşekkür ederiz.

2019 Havlu Kenarı İğne Oyası Yapımı Video

(0) Yorum Yapılmış
İlk Yorum Yapan Siz Olun.
Yorum Yap
Son Eklenenler
Site İçeriği
Çok Bakılanlar
Sosyal Ağlarda Biz
Hakkımızda
En güzel ve merak ettiğiniz örgü modellerini ve el işlerini sizler için seçiyoruz. Sitemiz de iğne oyası örnekleri, lif modelleri, danteller, bebek örgüleri, havlu kenarı örnekleri, patik modelleri, şal modelleri, yelek örnekleri, atkı modelleri ve örgü ve el işi hakkında aklınıza gelen, ihtiyacınız olan her şeyi bulabilirsiniz. Yayınladığımız örgü ve el işlerini paylaşarak ve yorum yaparak bize destek olabilirsiniz.
Copyright 2017 | Hunerliparmaklar.com