Ana Sayfa » İğne Oyaları » Oya Örnekleri / 2019 LALE İĞNE OYASI YAPIMI
0 Yorum 12,800 Görüntülenme 26 Ağustos 2018

2019 Lale İğne Oyası Yapımı

2019 LALE İĞNE OYASI YAPIMI

Gününüz hayırlı ve bereketli olsun hanımlar, Rabbim evinizden bereketi, kalbinizden huzuru hiç eksik eylemesin. İğne oyasıyla harika modeller yapılmaya devam ediliyor, laleli iğne oyası modelleri arasında yer alacak çok hoş görünümlü çok zarif duran, 2019 Lale İğne Oyası Yapımını sizlerle paylaşıyorum, gerçekten müthiş olmuş, çok zarif duruyor ben çok beğendim, umuyorum ki benim gibi sizler de beğenirsiniz.

Yeni Sezon İğne Oyası

İğne oyası modelimiz Marifetli Eller 2019 İğne Oyaları arasında yerini almış. Laleli İğne Oyası Modelimiz de, lale modeli etrafına minik çiçekler yapılmış, sizler dilerseniz bu modeli yazma kenarlarına yapabileceğiniz gibi havlu kenarlarına da yapabilirsiniz, modelimiz büyük olduğu için aralığını mesafeli bırakarak daha kısa sürede bitirebilirsiniz, şimdiden yapacak olanlara kolay gelsin.

Laleli İğne Oyası Yapımı

Sizlerle daha önceden paylaştığım Lale İğne Oyası Modelleri içerisinde yer alan, İğne Oyası Lale Modeli Anlatımlı Yapılışına da bir göz atın derim.

Marifetli Eller Youtube Kanalına bizlerle paylaşmış olduğu 2019 Lale İğne Oyası Nasıl Yapılır? anlatımlı videosu için teşekkür ederiz.

2019 Lale İğne Oyası Yapımı Video

(0) Yorum Yapılmış
İlk Yorum Yapan Siz Olun.
Yorum Yap
Son Eklenenler
Site İçeriği
Çok Bakılanlar
Sosyal Ağlarda Biz
Hakkımızda
En güzel ve merak ettiğiniz örgü modellerini ve el işlerini sizler için seçiyoruz. Sitemiz de iğne oyası örnekleri, lif modelleri, danteller, bebek örgüleri, havlu kenarı örnekleri, patik modelleri, şal modelleri, yelek örnekleri, atkı modelleri ve örgü ve el işi hakkında aklınıza gelen, ihtiyacınız olan her şeyi bulabilirsiniz. Yayınladığımız örgü ve el işlerini paylaşarak ve yorum yaparak bize destek olabilirsiniz.
Copyright 2017 | Hunerliparmaklar.com