Ana Sayfa » İğne Oyaları » Oya Örnekleri / 2019 SEPET MODELİ İĞNE OYASI YAPIMI
0 Yorum 13,251 Görüntülenme 08 Aralık 2018

2019 Sepet Modeli İğne Oyası Yapımı

2019 SEPET MODELİ İĞNE OYASI YAPIMI

Hayırlı ve bereketli günleriniz olsun hanımlar. Rabbim şerleri sizden uzak hayırları yakın eylesin. İğne oyası modelleri yapılmaya devam ediliyor, 2019 iğne oyası modelleri arasında yerini alacak, çok güzel görünen 2019 Sepet Modeli İğne Oyası Yapımını sizlerle paylaşıyorum, aslında bu model 2018 yılında vardı, ama benim şimdi paylaştığım bu modelin farklı teknikle yapımı.

Sepet İğne Oyası Modeli

İğne oyası modelimiz Marifetli Eller İğne Oyası Modelleri arasında yerini almış, 2019 Sepet Modeli İğne Oyası Yapımında öncelikle yeşil kısmını işliyoruz, daha sonra üst sepet kısımlarını yapıyoruz, en son olarak kenarındaki minik çiçekleri ayrı olarak işleyerek, sepetin kenarlarına birleştiriyoruz, yapımı hiç zor değil, iğne oyası işlemeyi biliyorsanız, sizler de kolaylıkla yapabilirsiniz. Yapmak isteyenlere şimdiden kolay gelsin, en güzel günlerde kullanmanız dileğiyle.

2019 İğne Oyası Modeli

Daha önceden sizlerle paylaştığım Sepet İğne Oyası Modelleri arasında yer alan, İğne Oyası Sepet Modeli Yapımına da bir bakın derim.

Marifetli Eller Youtube Kanalına bizlerle paylaşmış olduğu 2019 Sepet Modeli İğne Oyası Nasıl Yapılır? anlatımlı videosu için teşekkür ederiz.

2019 Sepet Modeli İğne Oyası Yapımı Video

(0) Yorum Yapılmış
İlk Yorum Yapan Siz Olun.
Yorum Yap
Son Eklenenler
Site İçeriği
Çok Bakılanlar
Sosyal Ağlarda Biz
Hakkımızda
En güzel ve merak ettiğiniz örgü modellerini ve el işlerini sizler için seçiyoruz. Sitemiz de iğne oyası örnekleri, lif modelleri, danteller, bebek örgüleri, havlu kenarı örnekleri, patik modelleri, şal modelleri, yelek örnekleri, atkı modelleri ve örgü ve el işi hakkında aklınıza gelen, ihtiyacınız olan her şeyi bulabilirsiniz. Yayınladığımız örgü ve el işlerini paylaşarak ve yorum yaparak bize destek olabilirsiniz.
Copyright 2017 | Hunerliparmaklar.com