Ana Sayfa » İğne Oyaları » Oya Örnekleri / 2017 2018 İĞNE OYASI MODELLERİ 279 TANE EN GÜZELLERİ
0 Yorum 364,302 Görüntülenme 02 Aralık 2018

2017 2018 İğne Oyası Modelleri 279 Tane En Güzelleri

2017 2018 İĞNE OYASI MODELLERİ 279 TANE EN GÜZELLERİ

Huzur dolu günleriniz olsun hanımlar. Sizlerle çok güzel gösterişli iğne oyası modellerini paylaştım, şimdi 2017- 2018 yıllarında oldukça popüler olan ve hala popülerliğini kaybetmemiş çok zarif ve güzel iğne oyalarını paylaşıyorum, tam 279 tane iğne oyası modeli sizleri bekliyor, hepsini çok beğenerek seçtim, umuyorum ki sizler de çok beğenirsiniz. Seçtiğim iğne oyası örneklerini inceleyerek beğendiklerinizi çeyizlik olarak yapabilirsiniz, gerçekten çok hoş modeller var.

İğne oyası işlemek bana göre bir sanat, o yüzden ben iğne oyasını oyaların sultanı olarak görüyorum. İğne oyası yalnızca yazma kenarlarına yapılmıyor, namaz örtüsü kenarlarına, havlu kenarlarına hatta yastık ve pike kenarlarına bile yapılıyor, her şeyde çok zarif ve güzel olduğu için, her ne kadar yapması zahmetli olsa bile tercih ediliyor. Evlenecek her kızın çeyizinde kesinlikle iğne oyasından en az bir iki örnek bulunuyordur, siz iğne oyası işlemeyi bilmiyorsanız bile, bilen kişilere beğendiğiniz modeli yaptırabilirsiniz.

İğne oyası örnekleri arasında sık yapılan modeller genelde keloğlanlı iğne oyaları, kelebekli iğne oyaları, çiçekli iğne oyaları, fiyonklu iğne oyaları ve boncuklu iğne oyaları oluyor, bu modellerle yapılan iğne oyalarını sizlerle paylaşmıştım, şimdi onlardan çok beğeni alan çok bakılan birkaç modeli sizlere tavsiye edeceğim.

Görünümü çok hoş olan Yapraklı Kirpikli İğne Oyası Yapımını sizlerle paylaşmıştım, sizler tarafından çok beğenildi, görünümü güzel olduğu kadar yapımı da fazla uğraştırmayacak bir model, sanırım bu yüzden tercih sebebi.

İsmiyle uyumlu 2018 Başak İğne Oyası Modeli de çok beğenilenler içerisinde olmuş, bu modelimizin de yapımı gayet kolay, başlayınca kısa sürede bitirebileceğiniz modellerden, aynı zamanda bu modeli yazma kenarlarına yapabileceğiniz gibi fular kenarlarına da çok hoş olacaktır.

Adı gibi çok şeker ve güzel görünen Fiyonklu Şeker İğne Oyası Yapımını da sizlerle paylaşmıştım, görünümü çok şık ve zarif bir model, aynı zamanda çok değişik duruyor, yazma kenarlarına ve mutfak havlusu kenarlarına çok yakışacak bir model.

Aşağıda bulunan sizler için seçtiğim 279 tane iğne oyası modelleri arasında, zor olanları da var, kolay olanları da, umuyorum ki hepsini beğenirsiniz ve beğendiklerinizi yapmak nasip olur. Güzel günlerde kullanırsınız inşaAllah.
Resimleri Büyütmek İçin Üzerine Tıklayın!
(0) Yorum Yapılmış
İlk Yorum Yapan Siz Olun.
Yorum Yap
Son Eklenenler
Site İçeriği
Çok Bakılanlar
Sosyal Ağlarda Biz
Hakkımızda
En güzel ve merak ettiğiniz örgü modellerini ve el işlerini sizler için seçiyoruz. Sitemiz de iğne oyası örnekleri, lif modelleri, danteller, bebek örgüleri, havlu kenarı örnekleri, patik modelleri, şal modelleri, yelek örnekleri, atkı modelleri ve örgü ve el işi hakkında aklınıza gelen, ihtiyacınız olan her şeyi bulabilirsiniz. Yayınladığımız örgü ve el işlerini paylaşarak ve yorum yaparak bize destek olabilirsiniz.
Copyright 2017 | Hunerliparmaklar.com