Ana Sayfa » Örgü Modelleri / 2018 ERKEK BOYUNLUK VİDEOLU YAPIMI
0 Yorum 9,162 Görüntülenme 27 Eylül 2017

2018 Erkek Boyunluk Videolu Yapımı

2018 ERKEK BOYUNLUK VİDEOLU YAPIMI

Bayanlar kış yaklaşıyor, artık hazırlıklar yavaş yavaş başladı, ilk başta çocuklarımızı düşünüyoruz tabi, şimdi sizlerle Erkek Boyunluk Modelini paylaşıyoruz, büyüklerin bile rahatlıkla ve severek kullanacağını düşünüyorum, atkı yapması biraz uzun iş, hem yapımı uzun, hem de boyna sarması zor, boyunluğu hemen boynumuza geçiriyoruz ve hazırız.

2018 Erkek Boyunluk Modeli

Erkek Boyunluk Modeli çift şiş örgü ile yapılıyor, düğmeli olması ile çok hoş gözüküyor, hem de daha kullanışlı olmasını sağlıyor, bunun yanı sıra başınızı da çok iyi saracaktır, soğuk kış günlerinin de hiç yanınızdan ayıramayacaksınız, Küçük Örgü Evi boyunluğun yapımını çok güzel ve detaylı bir şekilde anlatmış, çift şiş örgü bilenlerin kolaylıkla yapacağını düşünüyorum, yapacak olanlara kolay gelsin, sıcacık ve sağlıklı bir kış geçirmeniz dileğiyle.

Kızlarımızın çeyizinde olmasını düşündüğüm Gelin Terliği Yapımına mutlaka bakın derim.

Yeni yılın trendi olabilecek 2018 İğne Oyası Havlu Kenarı Modeline bir göz atın derim.

Küçük Örgü Evine Erkek Boyunluk Modeli Yapımı Anlatımlı Türkçe Videosu için teşekkür ederiz.

2018 Erkek Boyunluk Yapımı Video

(0) Yorum Yapılmış
İlk Yorum Yapan Siz Olun.
Yorum Yap
Son Eklenenler
Site İçeriği
Çok Bakılanlar
Sosyal Ağlarda Biz
Hakkımızda
En güzel ve merak ettiğiniz örgü modellerini ve el işlerini sizler için seçiyoruz. Sitemiz de iğne oyası örnekleri, lif modelleri, danteller, bebek örgüleri, havlu kenarı örnekleri, patik modelleri, şal modelleri, yelek örnekleri, atkı modelleri ve örgü ve el işi hakkında aklınıza gelen, ihtiyacınız olan her şeyi bulabilirsiniz. Yayınladığımız örgü ve el işlerini paylaşarak ve yorum yaparak bize destek olabilirsiniz.
Copyright 2017 | Hunerliparmaklar.com