Ana Sayfa » Lif Modelleri / 2018 KİLİM LİF MODELİ YAPIMI
0 Yorum 41,406 Görüntülenme 10 Şubat 2018

2018 Kilim Lif Modeli Yapımı

2018 KİLİM LİF MODELİ YAPIMI

Sevgili hanımlar, çok harika görünen ve kullanışlı olan, 2018 Kilim Lif Modeli Yapımını sizlerle paylaşıyorum, lif modelimiz harika olmuş, görünümü gerçekten kilim gibi duruyor, otantik şeyleri seviyorsanız, benim gibi bu modele sizlerde bayılacaksınız.

Kilim Lif Yapılışı

2018 Kilim Lif Yapımında, 1.75mm tığ kullanılmış, sizler elinize yatkın olduğu tığ numarasını kullanabilirsiniz, tabii ki çok fazla kalın tığ kullanmamaya dikkat edin, lif modelimizin yapımına 37- 38 zincir çekerek ve zincir üzerine dörtlü dolgulu 18 fıstık yaparak başlıyoruz, bu şekilde desen kısımlarını koyarak devam ediyoruz. Yapımı gayet kolay, daha önce lif modeli işlediyseniz, bu modeli de kolaylıkla yapabilirsiniz. Renklerini zevkinize göre yapabilirsiniz, artan iplerinizi de bu modelle değerlendirebilirsiniz, kenarlarına püskül yapılmış, çok güzel olmuş, ben çok beğendim, sizlerin de beğenerek yapacağınızı düşünüyor, son çıkan ve yeni sezon lif modellerini sitemizde bulabilirsiniz, yeni çıkan lif modellerini sizlerle paylaşıyorum. Yapacak olanlara şimdiden kolay gelsin, iyi ve güzel günlerde kullanmanız dileğiyle.

2018 Kilim Lif Modelleri

Sibelle Örgüye 2018 Kilim Lif Yapımı Anlatımlı Videosu için teşekkür ederiz.

2018 Yeni Sezon Kilim Lif Yapımı

2018 Kilim Lif Modeli Yapımı Video

Lif Modelleri 2018 Yeni Sezon
(0) Yorum Yapılmış
İlk Yorum Yapan Siz Olun.
Yorum Yap
Son Eklenenler
Site İçeriği
Çok Bakılanlar
Sosyal Ağlarda Biz
Hakkımızda
En güzel ve merak ettiğiniz örgü modellerini ve el işlerini sizler için seçiyoruz. Sitemiz de iğne oyası örnekleri, lif modelleri, danteller, bebek örgüleri, havlu kenarı örnekleri, patik modelleri, şal modelleri, yelek örnekleri, atkı modelleri ve örgü ve el işi hakkında aklınıza gelen, ihtiyacınız olan her şeyi bulabilirsiniz. Yayınladığımız örgü ve el işlerini paylaşarak ve yorum yaparak bize destek olabilirsiniz.
Copyright 2017 | Hunerliparmaklar.com