Ana Sayfa » Örgü Modelleri » Patik Modelleri / 2018 ŞIK EV TERLİĞİ YAPIMI DETAYLI ANLATIM
0 Yorum 13,377 Görüntülenme 17 Ekim 2017

2018 Şık Ev Terliği Yapımı Detaylı Anlatım

2018 ŞIK EV TERLİĞİ YAPIMI DETAYLI ANLATIM

Sevgili hanımlar güzel bir terlik modeliyle karşınızdayız, bugün sizlerle 2018 Şık Ev Terliği Modelini paylaşıyoruz, incilerle süslenmiş simli iple işlenmiş, ayağınıza giydiğinizde ışıl ışıl olacak.

2018 Şık Ev Terliği Modeli yapımı gayet kolay, tığ işi bilenlerin kolaylıkla yapacağını düşünüyorum, başladığınız da çabucak bitireceğinizi düşünüyorum, simli iple işlenmiş, incileri üzerine sonradan iğne iplik dikiliyor, dilerseniz incileri renkli de kullanabilirsiniz, parıltılı inciler de var onlardan da kullanabilirsiniz, bu sizin zevkinize kalmış, çok rahat kullanışlı görünüyor, aynı zamanda çok şık kışın ayağınızdan çıkarmayacağınızı düşünüyorum, yapacak olanlara şimdiden kolay gelsin, iyi ve sağlıklı kış günlerinde kullanmanız dileğiyle hanımlar.

Bugün sizlerle Tırtıl Yaprak Tığ Oyası Yapımını ve Topitop Örgü Modeli Battaniye Yapımını paylaşmıştım.

Bayanların Örgü Dünyasına 2018 Şık Ev Terliği Modeli Anlatımlı Yapımı Videosu için teşekkür ederiz.

2018 Şık Ev Terliği Yapımı Detaylı Anlatımlı Video

2018 Patik Modelleri
(0) Yorum Yapılmış
İlk Yorum Yapan Siz Olun.
Yorum Yap
Son Eklenenler
Site İçeriği
Çok Bakılanlar
Sosyal Ağlarda Biz
Hakkımızda
En güzel ve merak ettiğiniz örgü modellerini ve el işlerini sizler için seçiyoruz. Sitemiz de iğne oyası örnekleri, lif modelleri, danteller, bebek örgüleri, havlu kenarı örnekleri, patik modelleri, şal modelleri, yelek örnekleri, atkı modelleri ve örgü ve el işi hakkında aklınıza gelen, ihtiyacınız olan her şeyi bulabilirsiniz. Yayınladığımız örgü ve el işlerini paylaşarak ve yorum yaparak bize destek olabilirsiniz.
Copyright 2017 | Hunerliparmaklar.com