Ana Sayfa » İğne Oyaları » Oya Örnekleri / 2018 SIRALI İĞNE OYASI MODELİ YAPIMI
0 Yorum 9,849 Görüntülenme 06 Nisan 2018

2018 Sıralı İğne Oyası Modeli Yapımı

2018 SIRALI İĞNE OYASI MODELİ YAPIMI

Eviniz huzurlu ve bereketli olsun güzel hanımlar, en güzel günler daima sizlerin olsun, hep mutlu olun inşallah. Görünümüyle gipür gibi duran, marifetli eller sıralı iğne oyaları içinde yer alan, 2018 Sıralı İğne Oyası Modeli Yapımını sizlerle paylaşıyorum, çok harika duruyor, çok zarif ve muntazam olmuş, yazma kenarına veya namaz örtüsü olarak yapabileceğiniz bir iğne oyası modeli olmuş.

Tek Renk İğne Oyası

Bu güzel modelimiz 2018 Sıralı İğne Oyası Modelleri arasında yerini alırken, nasıl yapıldığından birazcık bahsetmek istiyorum, Sıralı İğne Oyaları adından da anlayacağınız gibi, ilk sırada dağ modeli kısım öncelikle yapılıyor, daha sonra üst kısmı ikinci sıra halinde işleniyor, yapımı gayet kolay, iğne işi biliyorsanız hiç zorlanmayacaksınız. Tek renk yazmalara çok güzel olabilir, çeyizlik olarak da yaparak kaldırabilirsiniz, şimdiden yapacak olanların ellerine sağlık, en güzel günlerde kullanmanız dileğiyle.

Büyük oya modellerini seviyorsanız, Namaz Örtüsü Modelleri içinde yer alan, İğne Oyası Namaz Örtüsü Kenarı Yapımına bakmanızı şiddetle tavsiye ederim, bakarsanız beni çok mutlu edersiniz.

Marifetli Ellere yapmış olduğu 2018 Sıralı İğne Oyası Nasıl Yapılır? anlatımlı videosu için çok teşekkür ederiz.

Yeni Sıralı İğne Oyası Modeli Yapımı

2018 Sıralı İğne Oyası Yapımı Video

(0) Yorum Yapılmış
İlk Yorum Yapan Siz Olun.
Yorum Yap
Son Eklenenler
Site İçeriği
Çok Bakılanlar
Sosyal Ağlarda Biz
Hakkımızda
En güzel ve merak ettiğiniz örgü modellerini ve el işlerini sizler için seçiyoruz. Sitemiz de iğne oyası örnekleri, lif modelleri, danteller, bebek örgüleri, havlu kenarı örnekleri, patik modelleri, şal modelleri, yelek örnekleri, atkı modelleri ve örgü ve el işi hakkında aklınıza gelen, ihtiyacınız olan her şeyi bulabilirsiniz. Yayınladığımız örgü ve el işlerini paylaşarak ve yorum yaparak bize destek olabilirsiniz.
Copyright 2017 | Hunerliparmaklar.com