Ana Sayfa » Amigurumi / 2019 ÇOK GÜZEL 100 TANE AMİGURUMİ HAYVANLAR
1 Yorum 66,578 Görüntülenme 23 Temmuz 2018

2019 Çok Güzel 100 Tane Amigurumi Hayvanlar

2019 ÇOK GÜZEL 100 TANE AMİGURUMİ HAYVANLAR

El işi ile harikalar yapılıyor, amigurumi de el işiyle yapılanlar arasında, dekor veya amigurumi oyuncak olarak yapılıyor, son zamanlarda çok popüler olan amigurumi modelleri, farklı fikirlerle 2019 yılında da çok beğeni alacağa benziyor. Sizler için çocuklarınıza ya da dekor olarak yapabileceğiniz birbirinden güzel ve En Yeni Amigurumi Hayvan Çeşitlerini bir araya getirdim, o kadar güzel modeller var ki, kendiniz bile yapmak isteyeceksiniz, amigurumi nasıl yapılır sizlerle daha önceden çeşitli videolarını paylaşmıştım, dilerseniz onlara bakarak fikir edinebilirsiniz.

Amigurumi hayvan modelleri arasından çok değişik ve çeşitleri hayvanları bulabilirsiniz, bunlardan bazılarından bahsedecek olursam, amigurumi tavşan, amigurumi maymun, amigurimi ayıcık, amigurumi kuzu ve daha değişik hayvan çeşitlerini bulabilirsiniz, her biri birbirinden güzel ve değişik. Amigurumi oyuncak hayvan modelleri hem çok güzeller, hem de çocuklarımız için çok sağlıklı ve gönül rahatlığıyla oynayabilecekleri malzemeden oluşuyor, dilerseniz kendiniz yapabilir veya yapan kişilere yaptırabilirsiniz. Çocukları çok mutlu edecek hatta büyükleri bile mutlu edebilecek harika türden amigurumi hayvanlar, dekor olarak da evlerinizi süsleyebilirler.


Resimleri Büyütmek İçin Üzerine Tıklayın!
(1) Yorum Yapılmış
nurhan_n.e.t • 23 Ekim 2018, 02:11
merhabalar, harika oyuncaklar bunlar. Ben de yapıyrum. Özellikle Aslana bayldım. Yapımına dair sayılar veya video var mı rica etsem nereden ulaşabilirim teşekkürler:)
Yorum Yap
Son Eklenenler
Site İçeriği
Çok Bakılanlar
Sosyal Ağlarda Biz
Hakkımızda
En güzel ve merak ettiğiniz örgü modellerini ve el işlerini sizler için seçiyoruz. Sitemiz de iğne oyası örnekleri, lif modelleri, danteller, bebek örgüleri, havlu kenarı örnekleri, patik modelleri, şal modelleri, yelek örnekleri, atkı modelleri ve örgü ve el işi hakkında aklınıza gelen, ihtiyacınız olan her şeyi bulabilirsiniz. Yayınladığımız örgü ve el işlerini paylaşarak ve yorum yaparak bize destek olabilirsiniz.
Copyright 2017 | Hunerliparmaklar.com