Ana Sayfa » Lif Modelleri / 2019 YAĞMUR DAMLASI LİF YAPIMI
0 Yorum 10,511 Görüntülenme 18 Ocak 2019

2019 Yağmur Damlası Lif Yapımı

2019 YAĞMUR DAMLASI LİF YAPIMI

Güzel günleriniz olsun hanımlar. Rabbim sizleri daima mutlu eylesin. Çok değişik ve güzel lif modelleri yapılıyor, 2019 lif modelleri içerisinde yerini alacak, 2019 Yağmur Damlası Lif Yapımını sizlerle paylaşıyorum, model olarak çok farklı olmuş, değişik duruyor, farklı model arayanlar için güzel bir alternatif olabilir, çeyizlik olarak da yapabilirsiniz.

Değişik Lif Modeli Yapımı

Lif modelimiz Ören Hanım 2019 Lif Modelleri arasında yerini almış, 2019 Yağmur Damlası Lif Yapımında iki renk ip kullanılmış, su yeşili ve beyaz renkler tercih edilmiş, sizler zevkinize göre dilediğiniz renklerle yapabilirsiniz, 7 numara 1.3 milimlik tığ kullanılmış, diğer modellere göre değişik bir model olmuş, tığ işi biliyorsanız videomuzu izleyerek sizler de yapabilirsiniz. Yapacak olanlara şimdiden kolay gelsin, en güzel günlerde kullanmanız dileğiyle.

Yağmur Damlası Lif Yapımı

Daha önceden sizlerle paylaştığım 2019 Lif Modelleri içerisinde yer alan, Yeni 2019 Kalp Lif Yapımına da bir göz atın derim.

Ören Hanım Youtube Kanalına bizlerle paylaşmış olduğu 2019 Yağmur Damlası Lif Nasıl Yapılır? anlatımlı videosu için teşekkür ederiz.

2019 Yağmur Damlası Lif Yapımı Video

Lif Modelleri 2018 Yeni Sezon
(0) Yorum Yapılmış
İlk Yorum Yapan Siz Olun.
Yorum Yap
Son Eklenenler
Site İçeriği
Çok Bakılanlar
Sosyal Ağlarda Biz
Hakkımızda
En güzel ve merak ettiğiniz örgü modellerini ve el işlerini sizler için seçiyoruz. Sitemiz de iğne oyası örnekleri, lif modelleri, danteller, bebek örgüleri, havlu kenarı örnekleri, patik modelleri, şal modelleri, yelek örnekleri, atkı modelleri ve örgü ve el işi hakkında aklınıza gelen, ihtiyacınız olan her şeyi bulabilirsiniz. Yayınladığımız örgü ve el işlerini paylaşarak ve yorum yaparak bize destek olabilirsiniz.
Copyright 2017 | Hunerliparmaklar.com