Ana Sayfa » Patik Modelleri / 2018 BENEKLİ BABET PATİK YAPIMI
0 Yorum 17,403 Görüntülenme 09 Mayıs 2018

2018 Benekli Babet Patik Yapımı

2018 BENEKLİ BABET PATİK YAPIMI

Gününüz hayırlı bereketli ve huzurlu olsun sevgili hanımlar, Rabbim huzuru evinizden hiç eksik eylemesin. Çok farklı ve güzel patik modelleri çıkmaya devam ediyor, sizlerle 2018 patik modelleri içerisinde yerini alacak, çok güzel 2018 Benekli Babet Patik Yapımını paylaşıyorum, ben bu modeli çok beğendim, modelimiz keçe taban üzerine işlenerek yapılıyor, keçe taban olduğu için uzun ömürlü ve kullanışlı olmuş.

Benekli Patik Modeli

Bu güzel patik modelimiz Nihalin Örgü Dünyası 2018 Patik Modelleri içerisinde yerini almış. Benekli Keçe Taban Patik Yapımında iki renk ip kullanılmış, çok hoş bir model olmuş, sizler ayak numaranıza göre uyarlayabilirsiniz, her şekilde çok güzel olacaktır, şimdiden yapacak olanlara kolay gelsin.

Daha önceden sizlerle paylaşmış olduğum Babet Patik Modelleri arasında yer alan, Çiçekli Şık Babet Patik Yapımına da kesinlikle bakın derim, çok güzel bir patik modeli.

Nihalin Örgü Dünyası Youtube Kanalına bizlerle paylaşmış olduğu 2018 Benekli Babet Patik Nasıl Yapılır? anlatımlı videosu için teşekkür ederiz.

2018 Benekli Babet Patik Yapımı Video

2018 Patik Modelleri
(0) Yorum Yapılmış
İlk Yorum Yapan Siz Olun.
Yorum Yap
Son Eklenenler
Site İçeriği
Çok Bakılanlar
Sosyal Ağlarda Biz
Hakkımızda
En güzel ve merak ettiğiniz örgü modellerini ve el işlerini sizler için seçiyoruz. Sitemiz de iğne oyası örnekleri, lif modelleri, danteller, bebek örgüleri, havlu kenarı örnekleri, patik modelleri, şal modelleri, yelek örnekleri, atkı modelleri ve örgü ve el işi hakkında aklınıza gelen, ihtiyacınız olan her şeyi bulabilirsiniz. Yayınladığımız örgü ve el işlerini paylaşarak ve yorum yaparak bize destek olabilirsiniz.
Copyright 2017 | Hunerliparmaklar.com