Ana Sayfa » Patik Modelleri / 2018 ÇİÇEKLİ PATİK YAPIMI
0 Yorum 8,036 Görüntülenme 08 Mart 2018

2018 Çiçekli Patik Yapımı

2018 ÇİÇEKLİ PATİK YAPIMI

Çok hoş yepyeni bir patik modeliyle birlikteyiz, sizlerle 2018 Çiçekli Patik Yapımını paylaşıyorum, model olarak ajurlu patik modellerinden olmuş, yapımı gayet kolay, tığ işi biliyorsanız kısa sürede yapabilirsin.

2018 Çiçekli Patik Yapımında, 2 numara 1.75mm tığ kullanılmış, ip olarak patiklik iple işlenmiş, patik modelimiz tek renkten oluşmuş. Yapımına üç kısmından başlayarak, yuvarlak şeklinde işleyerek devam ediyoruz, yapımı gayet kolay, videomuzu izleyerek Gülümseten Marifetlerin anlatımıyla kolaylıkla yapabilirsiniz. Kenarına çok hoş bir çiçek yapılmış, çiçeğin nasıl yapıldığını ayrı bir videoda aşağıda paylaştım, ona da bakabilirsiniz, çok güzel bir patik modeli olmuş. Açık tonlarda beyaz veya krem tonlarında yaparak, gelin patiği olarak da kullanabilirsiniz, son çıkan yeni sezon 2018 patik modellerini sizlerle paylaşmaya devam edeceğim, yapmak isteyenlere şimdiden kolay gelsin, iyi ve güzel günlerde kullanmanız dileğiyle.

Gülümseten Marifetlere 2018 Çiçekli Patik Yapımı Anlatımlı Videosu için teşekkür ederiz.

Tığ İşi 2018 Çiçekli Patik Modeli

2018 Çiçekli Patik Yapımı Video

2018 Patik Modelleri
(0) Yorum Yapılmış
İlk Yorum Yapan Siz Olun.
Yorum Yap
Son Eklenenler
Site İçeriği
Çok Bakılanlar
Sosyal Ağlarda Biz
Hakkımızda
En güzel ve merak ettiğiniz örgü modellerini ve el işlerini sizler için seçiyoruz. Sitemiz de iğne oyası örnekleri, lif modelleri, danteller, bebek örgüleri, havlu kenarı örnekleri, patik modelleri, şal modelleri, yelek örnekleri, atkı modelleri ve örgü ve el işi hakkında aklınıza gelen, ihtiyacınız olan her şeyi bulabilirsiniz. Yayınladığımız örgü ve el işlerini paylaşarak ve yorum yaparak bize destek olabilirsiniz.
Copyright 2017 | Hunerliparmaklar.com