Ana Sayfa » İğne Oyaları » Oya Örnekleri / 2018 İĞNE OYASI NAMAZ ÖRTÜSÜ MODELİ
0 Yorum 16,925 Görüntülenme 20 Ocak 2018

2018 İğne Oyası Namaz Örtüsü Modeli

2018 İĞNE OYASI NAMAZ ÖRTÜSÜ MODELİ

Merhaba bayanlar, görünce çok beğendiğim ve 2018 e çok yakışacak bir iğne oyası modeliyle birlikteyiz, sizlerle 2018 İğne Oyası Namaz Örtüsü Modelini paylaşıyorum, gerçekten çok güzel olmuş, çok zarif görünüyor, görünce ben bayıldım, sizlerle de hemen paylaşmak istedim.

2018 İğne Oyası Modeli

2018 İğne Oyası Namaz Örtüsü Modelinde, her zaman olduğu gibi yazmamızın kenarına zürafamızı yapıyoruz ve modelimizin yeşil yaprağını işleyerek başlıyoruz, daha sonra çiçekleri işleyerek devam ediyoruz, modelimizin ara kısımlarına küçük çiçekler yapıyoruz. Gerçekten çok güzel olmuş, namaz örtülerine çok yakışacağını düşünüyorum, büyük oya modeli sevenler yazma kenarına da yaparak kullanabilirler, kızlarımızın çeyizi için de harika bir parça olacaktır. Yapacak olanlara şimdiden kolay gelsin, iyi ve sağlıklı günlerde kullanmanız dileğiyle.

Panço ve bere takım olarak yapılan, Çiçek İşlemeli Bere Yapımına bir göz atın derim.

İncili oya modeli seviyorsanız, İncili Fıstıklı Tığ Oyası Yapımına bakmadan geçmeyin derim.

Namaz Örtüsü Yapılışı

Marifetli Ellere 2018 İğne Oyası Namaz Örtüsü Modeli Anlatımlı Yapımı Videosu için teşekkür ederiz.

2018 Çiçekli İğne Oyası Modelleri

2018 İğne Oyası Namaz Örtüsü Modeli Yapımı Video

(0) Yorum Yapılmış
İlk Yorum Yapan Siz Olun.
Yorum Yap
Son Eklenenler
Site İçeriği
Çok Bakılanlar
Sosyal Ağlarda Biz
Hakkımızda
En güzel ve merak ettiğiniz örgü modellerini ve el işlerini sizler için seçiyoruz. Sitemiz de iğne oyası örnekleri, lif modelleri, danteller, bebek örgüleri, havlu kenarı örnekleri, patik modelleri, şal modelleri, yelek örnekleri, atkı modelleri ve örgü ve el işi hakkında aklınıza gelen, ihtiyacınız olan her şeyi bulabilirsiniz. Yayınladığımız örgü ve el işlerini paylaşarak ve yorum yaparak bize destek olabilirsiniz.
Copyright 2017 | Hunerliparmaklar.com