Ana Sayfa » Oya Örnekleri / 2019 KALP MOTİFLİ TIĞ OYASI YAPIMI
0 Yorum 19,027 Görüntülenme 29 Ekim 2018

2019 Kalp Motifli Tığ Oyası Yapımı

2019 KALP MOTİFLİ TIĞ OYASI YAPIMI

Gününüz hayırlı ve huzurlu olsun hanımlar. Rabbim her gününüzü huzurlu eylesin inşAllah. Çok farklı ve değişik tığ oyası modelleri yapılıyor, yeni sezon tığ oyası modelleri içerisinde yerini alacak, çok farklı görünümlü 2019 Kalp Motifli Tığ Oyası Yapımını sizlerle paylaşıyorum, bu oya modelimiz iğne oyasından tığ oyasına çevrilmiş, çok farklı ve değişik olmuş, farklı model arayanlar için güzel bir alternatif olabilir.

Tığ oyası modelimiz Oya ve Dantel Dünyası 2019 Oya Modelleri içerisinde yerini almış, Kalp Motifli Tığ Oyası Yapımında öncelikle kalp motiflerini işliyoruz, daha sonra yapacağımız yazmanın kenarına dikerek birleştiriyoruz, modelin yapımı gayet kolay, tığ işi biliyorsanız zorlanmadan yapabilirsiniz. Tığ oyası modelimizi yazma kenarlarına, mutfak havlusu kenarlarına yapabilirsiniz. Yapmak isteyenlere şimdiden kolay gelsin, iyi ve güzel günlerde kullanmanız dileğiyle.

Daha önceden sizlerle paylaşmış olduğum Kalpli Oya Modellerinden olan, İncili Küçük Kalpler Oya Modeli Yapımına da bakmanızı tavsiye ederim.

Oya ve Dantel Dünyası Youtube Kanalına bizlerle paylaşmış olduğu 2019 Kalp Motifli Tığ Oyası Nasıl Yapılır? anlatımlı videosu için teşekkür ederiz.

Kalpli Tığ Oyası Modeli

2019 Kalp Motifli Tığ Oyası Yapımı Video

163 Tane Tığ Oyası Modelleri
(0) Yorum Yapılmış
İlk Yorum Yapan Siz Olun.
Yorum Yap
Son Eklenenler
Site İçeriği
Çok Bakılanlar
Sosyal Ağlarda Biz
Hakkımızda
En güzel ve merak ettiğiniz örgü modellerini ve el işlerini sizler için seçiyoruz. Sitemiz de iğne oyası örnekleri, lif modelleri, danteller, bebek örgüleri, havlu kenarı örnekleri, patik modelleri, şal modelleri, yelek örnekleri, atkı modelleri ve örgü ve el işi hakkında aklınıza gelen, ihtiyacınız olan her şeyi bulabilirsiniz. Yayınladığımız örgü ve el işlerini paylaşarak ve yorum yaparak bize destek olabilirsiniz.
Copyright 2017 | Hunerliparmaklar.com