Ana Sayfa » İğne Oyaları » Oya Örnekleri / 2019 MUHTEŞEM ÇİÇEK İĞNE OYASI YAPIMI
0 Yorum 17,575 Görüntülenme 30 Aralık 2018

2019 Muhteşem Çiçek İğne Oyası Yapımı

2019 MUHTEŞEM ÇİÇEK İĞNE OYASI YAPIMI

Huzurlu ve sağlıklı günleriniz olsun hanımlar. Rabbim huzurunuzu ve sağlığınızı daim eylesin. Çok harika ve değişik iğne oyası modelleri çıkıyor, 2019 iğne oyası modelleri arasında yerini alacak, çok değişik görünen 2019 Muhteşem Çiçek İğne Oyası Yapımını sizlerle paylaşıyorum, çok farklı ve güzel olmuş, değişik model arayanlar için harika bir alternatif olabilir.

Çiçekli İğne Oyası Yapımı

İğne oyası modelimiz Marifetli Eller 2019 İğne Oyası Modelleri içerisinde yerini almış, 2019 Muhteşem Çiçek İğne Oyası Yapımında, yapacağınız yazmanın içindeki renklere uygun olarak renkler seçerseniz çok hoş olacaktır, bu modeli yazma kenarlarına dilerseniz havlu kenarlarına yaparak da kullanabilirsiniz, çeyizlik olarak yapılabilecek bir model. Şimdiden yapacak olanlara kolay gelsin, sağlıklı ve güzel günlerde kullanmanız dileğiyle.

Farklı İğne Oyası Modeli

Sizlerle önceden paylaştığım 2019 İğne Oyası Modelleri içerisinde yer alan, Beş Yapraklı Çiçek İğne Oyası Yapımına da bakmanızı tavsiye ederim.

Marifetli Eller Youtube Kanalına bizlerle paylaşmış olduğu 2019 Muhteşem Çiçek İğne Oyası Nasıl Yapılır? anlatımlı videosu için teşekkür ederiz.

2019 Muhteşem Çiçek İğne Oyası Yapımı Video

(0) Yorum Yapılmış
İlk Yorum Yapan Siz Olun.
Yorum Yap
Son Eklenenler
Site İçeriği
Çok Bakılanlar
Sosyal Ağlarda Biz
Hakkımızda
En güzel ve merak ettiğiniz örgü modellerini ve el işlerini sizler için seçiyoruz. Sitemiz de iğne oyası örnekleri, lif modelleri, danteller, bebek örgüleri, havlu kenarı örnekleri, patik modelleri, şal modelleri, yelek örnekleri, atkı modelleri ve örgü ve el işi hakkında aklınıza gelen, ihtiyacınız olan her şeyi bulabilirsiniz. Yayınladığımız örgü ve el işlerini paylaşarak ve yorum yaparak bize destek olabilirsiniz.
Copyright 2017 | Hunerliparmaklar.com