Ana Sayfa » Örgü Modelleri / 2018 GÖKKUŞAĞI BATTANİYE MODELİ YAPIMI
0 Yorum 4,727 Görüntülenme 09 Nisan 2018

2018 Gökkuşağı Battaniye Modeli Yapımı

2018 GÖKKUŞAĞI BATTANİYE MODELİ YAPIMI

Yuvanızdan huzur ve mutluluk hiç eksik olmasın, kalbiniz huzurla dolsun, şerler sizden uzak, hayırlar yakın olsun. Her geçen gün daha değişik ve daha yeni örgü modelleri ortaya çıkıyor, tığ işi battaniye modelleri arasında yerini alacak, 2018 Gökkuşağı Battaniye Modeli Yapımını sizlerle paylaşıyorum, renkleriyle çok güzel olmuş, modeliyle yapımı da gayet kolay bir model, sizler de yaparak rengarenk kullanabilirsiniz.

Tığ İşi Battaniye Modeli

Bu güzel battaniye modelimiz, Örgücü Şirin Tığ İşi Battaniye Modelleri içerisinde yerini almış, Renkli Battaniye Yapımında renk geçişli ip kullanılmış, çok güzel olmuş, rengarenk cıvıl cıvıl görünüyor. Dilerseniz bebek battaniyesi olarak da yapabilirsiniz, her şekilde çok güzel olacaktır, hünerli parmaklarınızdan harikalar çıkacağına eminim, şimdiden yapacak olanlara kolay gelsin.

Gökkuşağı Battaniye Yapılışı

Daha önceden paylaşmış olduğum, Tığ İşi Battaniye Modelleri arasında yerini alan, Deniz Kızı Kuyruğu Battaniye Yapımına da kesinlikle bakın derim, çok değişik ve güzel bir battaniye modeli.

Örgücü Şirin Youtube Kanalına bizlerle paylaşmış olduğu 2018 Gökkuşağı Battaniye Nasıl Yapılır? anlatımlı videosu için teşekkür ederiz.

2018 Gökkuşağı Battaniye Modeli Yapımı Video



Battaniye Kenarı Yapımı Video
(0) Yorum Yapılmış
İlk Yorum Yapan Siz Olun.
Yorum Yap
Son Eklenenler
Site İçeriği
Çok Bakılanlar
Sosyal Ağlarda Biz
Hakkımızda
En güzel ve merak ettiğiniz örgü modellerini ve el işlerini sizler için seçiyoruz. Sitemiz de iğne oyası örnekleri, lif modelleri, danteller, bebek örgüleri, havlu kenarı örnekleri, patik modelleri, şal modelleri, yelek örnekleri, atkı modelleri ve örgü ve el işi hakkında aklınıza gelen, ihtiyacınız olan her şeyi bulabilirsiniz. Yayınladığımız örgü ve el işlerini paylaşarak ve yorum yaparak bize destek olabilirsiniz.
Copyright 2017 | Hunerliparmaklar.com