Ana Sayfa » Lif Modelleri / 2018 KAFTAN LİF YAPIMI
0 Yorum 6,666 Görüntülenme 02 Şubat 2018

2018 Kaftan Lif Yapımı

2018 KAFTAN LİF YAPIMI

Merhaba hanımlar, çok gösterişli ve tam çeyizlik olabilecek, 2018 Kaftan Lif Yapımını sizlerle paylaşıyorum, çok harika olmuş, ben görünce bayıldım çok güzel duruyor, insanı hayran bırakıyor, sizlerle de hemen paylaşmak istedim, beğeneceğinize eminim.

Kaftan Lif Yapımı

2018 Kaftan Lif Modelinde, 1.75mm tığ kullanılmış ve 4 renk ip kullanılmış. Modelimize üçlü dolgu olacak şekilde, 8 fıstık yaparak, yaka kısmı ile başlıyoruz ve yuvarlak şekilde alt kısmına kadar işliyoruz, üzerinin süslemelerini yaparak tamamlıyoruz. Yapımı değişik, Sibelle Örgü gayet detaylı bir şekilde yapımını bizlere anlatmış, daha önce lif işlediyseniz, bu modeli de videomuzu izleyerek zorlanmadan yapabilirsiniz. Modelimiz kese lif olacak şekilde yapılmış, çok harika olmuş, tam bir çeyizlik lif modeli olmuş, oldukça gösterişli, kızlarımızın çeyizinde harika bir parça olacaktır. Yapacak olanlara şimdiden kolay gelsin, iyi ve güzel günlerde kullanmanız dileğiyle.

Kendiniz için veya bebekleriniz için yapabileceğiniz, Tığ İşi Fiyonk Battaniye Yapımını sizlerle paylaşmıştım.

Namaz örtüsü kenarına yapabileceğiniz, İğne Oyası Boncuklu Kalp Modeli Yapımına bir bakın derim.

Sibelle Örgüye 2018 Kaftan Lif Yapımı Detaylı Anlatımlı Videosu için teşekkür ederiz.

2018 Kaftan Lif Yapılışı

2018 Kaftan Lif Yapımı Video

Lif Modelleri 2018 Yeni Sezon
(0) Yorum Yapılmış
İlk Yorum Yapan Siz Olun.
Yorum Yap
Son Eklenenler
Site İçeriği
Çok Bakılanlar
Sosyal Ağlarda Biz
Hakkımızda
En güzel ve merak ettiğiniz örgü modellerini ve el işlerini sizler için seçiyoruz. Sitemiz de iğne oyası örnekleri, lif modelleri, danteller, bebek örgüleri, havlu kenarı örnekleri, patik modelleri, şal modelleri, yelek örnekleri, atkı modelleri ve örgü ve el işi hakkında aklınıza gelen, ihtiyacınız olan her şeyi bulabilirsiniz. Yayınladığımız örgü ve el işlerini paylaşarak ve yorum yaparak bize destek olabilirsiniz.
Copyright 2017 | Hunerliparmaklar.com