Ana Sayfa » İğne Oyaları » Oya Örnekleri / 2019 YENİ ÇEYİZLİK İĞNE OYASI YAPIMI
1 Yorum 26,389 Görüntülenme 04 Kasım 2018

2019 Yeni Çeyizlik İğne Oyası Yapımı

2019 YENİ ÇEYİZLİK İĞNE OYASI YAPIMI

Evinizden bereket ve huzur hiç eksik olmasın hanımlar. Rabbim her daim sizleri huzurlu eylesin. Çok güzel görünen iğne oyası modelleri çıkıyor, 2019 iğne oyası modelleri içerisinde yer alacak, farklı ve güzel görünen 2019 Yeni Çeyizlik İğne Oyası Yapımını sizlerle paylaşıyorum, modelimiz farklı ve değişik duruyor, yeni bir model, motifler halinde yapılarak birleştiriliyor.

Yeni Sezon İğne Oyası

İğne oyası modelimiz Ayşenin İğne Oyaları 2019 Modelleri arasında yerini almış, 2019 Yeni Çeyizlik İğne Oyası Yapımında öncelikle model kısımlarını işliyoruz, daha sonra yeşil zürafa kısmını işleyerek modelimizi birleştiriyoruz, yapımı fazla zorlayıcı değil, iğne oyası biliyorsanız videomuzu izleyerek nasıl yapıldığını kolaylıkla anlayabilirsiniz. Şimdiden yapacak olanlara kolay gelsin, en güzel ve iyi günlerde kullanmanız dileğiyle.

Kısa süre önce sizlerle paylaştığım 2019 İğne Oyası Modelleri arasında yer alan, Dağlar Arasında Tek Çiçek İğne Oyası Yapımına da bakmanızı tavsiye ederim.

Ayşenin İğne Oyaları Youtube Kanalına bizlerle paylaşmış olduğu 2019 Yeni Çeyizlik İğne Oyası Nasıl Yapılır? anlatımlı videosu için teşekkür ederiz.

2019 Yeni Çeyizlik İğne Oyası Yapımı Video

(1) Yorum Yapılmış
Hüsna • 14 Temmuz 2019, 13:38
Hepsi harika.Ceyizimde hepsinden bir tane olsun istiyorum.☺☺☺
Yorum Yap
Son Eklenenler
Site İçeriği
Çok Bakılanlar
Sosyal Ağlarda Biz
Hakkımızda
En güzel ve merak ettiğiniz örgü modellerini ve el işlerini sizler için seçiyoruz. Sitemiz de iğne oyası örnekleri, lif modelleri, danteller, bebek örgüleri, havlu kenarı örnekleri, patik modelleri, şal modelleri, yelek örnekleri, atkı modelleri ve örgü ve el işi hakkında aklınıza gelen, ihtiyacınız olan her şeyi bulabilirsiniz. Yayınladığımız örgü ve el işlerini paylaşarak ve yorum yaparak bize destek olabilirsiniz.
Copyright 2017 | Hunerliparmaklar.com